Znamení zvěrokruhu Rak

 

Znamení zvěrokruhu Rak

(21. června - 22. července) 

Raci jsou známí svou emocionální hloubkou, citlivostí a ochranitelským instinktem. Jsou to lidé, kteří velmi silně propojují své city s okolním světem a mají schopnost vcítit se do emocí druhých. Jsou to rodinní lidé, kteří mají hluboký vztah ke svému domovu a rodině.

Raci mají tendenci být velmi citliví a někdy až plačtiví. Emoce hrají v jejich životě velkou roli, a to jak v pozitivním, tak v negativním smyslu. Jsou schopni prožívat radost i smutek intenzivně a mohou být velmi empatickými posluchači.

Jsou také velmi intuitivní a mají tendenci spoléhat na svou intuici při rozhodování. Mají schopnost vnímat nevyslovené potřeby druhých a jsou ochotni pomáhat, kdykoliv je to potřeba.

Raci jsou věrní a loajální ve vztazích. Mají silný pocit oddanosti a hledají trvalé a stabilní vztahy. Jsou ochotni dělat maximum pro to, aby byli pro své blízké oporou a podporou.

Na druhou stranu mohou mít Raci tendenci být přecitlivělí a někdy se uzavírat do svého vlastního světa, zejména když prožívají stres nebo emocionální výzvy. Mohou také být někdy tvrdohlaví a obtížně se přizpůsobovat novým situacím.

Drahokamy pro Raky: howlit, jaspis, křišťál, rodonit, chalcedon

NÁRAMKY Z HOWLITU

NÁRAMKY Z JASPISU

NÁRAMKY Z KŘIŠŤÁLU

NÁRAMKY Z RODONITU

NÁRAMKY Z CHALCEDONU