Znamení zvěrokruhu Lev

Znamení zvěrokruhu Lev

(23. července - 22. srpna)

Lidé narození ve znamení Lva jsou známí svou sebejistotou, charismatem a odhodláním. Jsou to jedinci, kteří se rádi ocitají v centru pozornosti a mají výraznou osobnost, která je přitahuje k líderským rolím. Mají velkou sílu vůle a nebojí se postavit se výzvám.

Lev má také velké srdce a je velmi loajální vůči svým blízkým. Má schopnost být velkorysý a ochotný pomáhat druhým. Je to jedinec, který se snaží inspirovat a motivovat ostatní k dosažení jejich cílů.

Jsou to také velmi kreativní jedinci s výrazným uměleckým sklony. Mají sklony k uměleckým projevům, jako je hudba, divadlo, malování nebo tanec. Mají smysl pro estetiku a krásu a chtějí si užívat života plnými doušky.

Lev má však také tendenci být někdy až příliš dominantní a autoritářský. Může mít problém s přijímáním kritiky a přílišným sebevědomím. Může být také někdy až sebestředný.

V mezilidských vztazích jsou Lvi velmi oddaní a vášniví. Mají silnou potřebu projevovat lásku a náklonnost a hledají partnera, který jim bude schopen vrátit stejnou míru lásky a obdivu. 

Drahokamy pro Lvy: tygří oko, topaz

NÁRAMKY Z TYGŘÍHO OKA

NÁRAMKY Z TOPAZU